Vuosisadan lemmikki -valokuvakilpailu

FB_Lemmikkikilpailu_1_logoilla

Tridea operoi keväällä 2017 yhteistyössä Store Solutions Finlandin kanssa lemmikkikuvakilpailun Kirjakauppa.comin verkkokaupalle. Kampanjan ideana oli toteuttaa yhteiskampanja yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ja saada näin sekä kampanjalle, että kaikille kumppaneille enemmän näkyvyyttä pienemmällä panoksella. Kampanjan teemaksi muodostui Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi valokuvakilpailu, jossa etsittiin Vuosisadan lemmikkiä.

Digikampanjan käytännön toteutuksesta vastasi FlowHouse ja kampanjan yhteistyökumppaneina mukana olivat Hankkija, Eläinklinikka timantti sekä Jyväskylän viini- ja kirjamessut. Yhteistyökumppanit olivat vahvasti näkyvillä kilpailun jokaisessa vaiheessa ja kilpailua markkinoitiin sosiaalisen median lisäksi myös verkkokauppojen kattavilla sähköpostilistoilla.

Kuvakilpailu toteutettiin Facebookissa ja siihen pystyi osallistumaan lataamalla kuvan omasta lemmikistään perusteluineen kilpailusivulle. Kilpailusivuna toimivat niin Kirjakauppa.comin kuin yhteistyökumppaneiden Facebook -sivut. Kuvia pystyi lataamaan maaliskuun ajan ja äänestäminen alkoi muutama viikko kampanjan alkamisen jälkeen.

Kilpailuun osallistui yli 200 kuvaa ja ääniä annettiin lähes 4000. Äänestyksen päätyttyä raati valitsi 10 eniten ääniä saaneen kuvan joukosta Vuosisadan lemmikki -kilpailun voittajan ja kakkossijan, jotka palkittiin Hankkijan ja Kirjakauppa.comin lahjakorteilla. Lisäksi kaikkien kuvien joukosta valittiin muutama kunniamaininnan arvoinen kuva, joille lähti Kirjakauppa.comin lahjakortit.

Vuosisadan lemmikki 2017 kilpailun voittajiksi selviytyivät hurmaavat Eddie & Wäinö!

Wäinö&Eddie

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s